Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

LA LIGA2024-25 Ο αντίκτυπος της μεταγραφής του Kylian, η λάμψη του Lamine και ο ενθουσιασμός του Julián (part3/3)

 

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με έδρα το Anoeta, ξεκινάει με φιλοδοξίες και υψηλούς

στόχους, θέλοντας να τερματίσει στη la liga στην πρώτη εξάδα και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Αύτη την περίοδο, την απασχολούν και έχει ακόμη κάποια σημαντικά μέτωπα ανοικτά. Ο βασικός σέντερ μπακ Le Normand έφυγε και επίσης δεν είναι σίγουρο ότι οι Merino και Zubimendi θα είναι στο ισπανικό πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για τον οποιοδήποτε, με συμμετοχή στο περσινό Champions League

Οι Βιγιαρεάλ και Μπέτις έμειναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το συγκρότημα του Marcelino, δεν τα κατάφερε πέρυσι, προσπαθεί να βρει την παλιά της αίγλη αλλά έχει χάσει, μεταξύ άλλων, τους Jorgensen, Sorloth, Cuenca, Capoue, Guedes, Moreno και Coquelin. Παρόμοια κατάσταση και στη νέα Μπέτις η οποία με έδρα το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Έχασε βασικά γρανάζια της μηχανής της όπως τους Pezzella, Guido, Miranda, Willian José και Chadi Riad. Η αποστολή του Χιλιανού προπονητή Πελεγκρίνι ομολογουμένως πολύ δύσκολή.

Η επιβίωση πρώτα

Τέλος από τη Σεγούντα Ντιβισιόν ανέβηκαν οι Λεγανές, Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ, όπου μαζί με τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Οσασούνα, Λας Πάλμας, Χετάφε, Αλαβές, Θέλτα και Μαγιόρκα θα δώσουν μάχη για την αποφυγή πρωτίστως του υποβιβασμου και στη συνέχεια ότι καλύτερο προκύψει.

Συνοψίζοντας ένα ερώτημα δεν έχω απαντήσει: Ποιος θα ενοχλήσει τη «βασίλισσα» ;

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το δίκτυο της Marca.