Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 Το μικρό μου όνομα είναι Stephen

 

Γεια χαρά φιλαράκια,

Μετά από την απολαυστική νίκη της «Dream Team». απέναντι στην αξιόμαχη Σερβία, οι Αμερικανοί έχουν

αγκαλιάσει το χρυσό μετάλλιο, για το οποίο ήταν το μεγάλο φαβορί από την αρχή του τουρνουά. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και σίγουρα ήταν από αυτά που παρακαλάς να μην τελειώσουν ποτέ.

Η εμπιστοσύνη στην παρέα του «king James», έκανε σχεδόν όλους , κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να περιμένουν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς η Σερβία ήταν αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Τελικά η μεγάλη ανατροπή ήρθε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και η Team USA επικράτησε των Σέρβων με 95-91, όταν οι τελευταίοι, όσο απίστευτο κα να ακούγεται, πήραν από νωρίς διαφορά έως και 17 πόντων.

Ο παίκτης που αποφάσισε για την έκβαση του σημαντικότερου αγώνα της Team USA ήταν ο Stephen Curry ο οποίος είχε τη δική του άποψη για το αποτέλεσμα. Ο ηγέτης των Γουόριορς είχε 36 πόντους με 3/5 δίποντα, 9/14 τρίποντα, 3/3 βολές, σε 32 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο παίκτης που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο με την κίνηση χωρίς την μπάλα και την εκτέλεση μετά από σκριν, ήταν το κλειδί της νίκης. Από εκεί και πέρα ο Στιβ Κερ, τον όρισε μαέστρο της καλοκαρδισμένης ορχήστρας του; δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποφασίζει για την τύχη των επιθέσεων.

Έτσι η Team USA πέρασε στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στους Γάλλους και δυστυχώς για εμάς θα είναι η τελευταία παράσταση που θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε από αυτήν την «Dream Team».