Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τρεις στροφές πριν το τέλος.

 

Καλημέρα αδέρφια,τρεις στροφές πριν το τέλος και ακόμα η βαθμολογία και οι θέσεις είναι ανοιχτές.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φαίνεται πως απέκτησε πλεονέκτημα για δεύτερη θέση ,μπορεί ο Ολυμπιακός να βλέπει τη 4αδα να απομακρύνεται ,μπορεί η Παρτιζαν να μην κατέχει τη 10η προνομιούχο θέση,μπορεί η Μπαρτσελονα και Βιρτους να χάνουν έδαφος ,αλλά όλα αυτά μετά τη 32η αγωνιστική μπορεί να αλλάξουν.
Σήμερα η μισή σχεδόν αγωνιστική και έχουμε φαβορί τη Μονακό μέσα στην έδρα της Βιλερμπάν…..το 1,25 των Μονεγάσκων που επιβάλλεται να κερδίσουν είναι μικρό απλά γιατί είναι γαλλικό ντέρμπι και όλα μπορούν να γίνουν.
Ζαλγκίρις Μιλάνο μονομαχούν για τη 10η θέση.Οι Ιταλοί με τις νίκες τους στη διαβολοβδομαδα έχουν τη 10η θέση αλλά η Ζαλγκίρις με μια νίκη κάτω θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και με νίκη να ρίξει στο καναβάτσο τους Ιταλούς,αφού θα μετράει 2-0 σε ισοβαθμία.
Μπάγερν Μπαρτσελονα παίζουν για διαφορετικό σκοπό η κάθε μια,οι Βάσκοι είχαν άσχημη διαβολοβδομάδα και οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη για τη 10η θέση.
Μπασκονια Εφες με τους Βάσκους να είναι οριακά στη 9η θέση αλλά με πρόγραμμα φωτιά τις 2 τελευταίες  αγωνιστικές και τους Τούρκους να θέλουν το 3/3 για 10η θέση.
Τέλος Παρτιζαν Ολυμπιακός με τους Σέρβους να θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στη προνομιούχο 10η θέση και τους πρωταθλητές Ελλάδος να ψάχνουν την μια από τις 3 νίκες που μπορεί να την φέρει ακόμα και στη 2η θέση.
Με το ρίσκο όπως καταλαβαίνεται μεγάλο και με δεδομένο ότι όλα είναι ρευστά ,τα pregame είναι λαχείο.
Εμείς θα πάμε με το ένστικτο και τη παράδοση και θα πάμε με το 2,20 του Μιλανου ,απλά γιατί το πρόγραμμα της Ζαλγκίρις δε δίνει δυνατότητα να ελπίζει σε κάτι παραπάνω (10η θέση)
Εφες με 2,30 γιατί το ποσοστό σε μια ομάδα που εχει ξυπνήσει και εχει παίκτες ηγέτες,είναι πολύ καλό.
Ολυμπιακός στο 2,15 γιατί είναι Ολυμπιακός.