Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Με την γνωστή φιλοσοφία μας...


Καλησπέρα φιλαράκια μου
Πλήρωσε χθές η Γαλλία και η
Χιλή επιβεβαιώνοντας την φιλοσοφία που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τη λέω, ότι το δυνατό φαβορί 8/10 φορές πληρώνει έστω και στο τελευταίο λεπτό-δευτερόλεπτο!...
Σήμερα το pregame δελτίο θα πάει στην Αγγλία και το 1,95. Την είδαμε στα φιλικά, μπορεί να ξεπεράσει το κόμπλεξ, η Ρωσία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αργό ρωσικό αμυντικό δίδυμο απέναντι στα γρήγορα Αγλάκια, κάτι λίγα πριν και στο live τα περισσότερα.
Από το Copa America θα κρατήσουμε την Κολομβία και το 1,65. Ο Μπάκα θα πάρει την ομάδα πάνω του, για το απόλυτο των νικών, σκοράρει και μας δίνει και το 2,30...Αυτά εφόσον δεν προβεί σε αλλαγές η ομάδα της Κολομβίας, οπότε περιμένετε τις αρχικές ενδεκάδες.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του Euro τα παρακολουθούμε και αποφασίζουμε live για το τι θα πράξουμε...
Σήμερα θα καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Gastonebet, ένα πολύ καλό φίλο από τα παλιά, τον Prince με τον οποίο είμασταν μαζί πριν 8 χρόνια, οι παλιοί θα τον θυμάστε για τις δυνατές μπόμπες του, ξαναγυρίζει κοντά μας μετά από ένα δικό του ταξίδι μέσα από την Princebet.gr, δυνατός παίκτης, δείτε τον, αναλύστε τον και φυσικά ακολουθείστε τον.
Τα λέμε στο live λοιπόν...
Καλή μας επιτυχία